strona sensiblesoccer.pl

More
12 years 10 months ago #117410 by postlarval
Moge przyjac stronke na swoj serwer
Domena jest fajna z checia bym ja kupil dla siebie
Moglbym sprzedawac subdomeny dla nazistow ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #117432 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: strona sensiblesoccer.pl
pytanie czy jest sens utrzymywac sensiblesoccer.pl skoro tam sie nic nie dzieje.. arty z 2010...

More
12 years 10 months ago #117433 by Spankin
jest wstępny plan żeby coś tam ponownie rozkręcić, ale w ostatnio w ogóle nie mam czasu, żeby się tym zająć, mam nadzieję do końca marca uda się z matiasem coś wykombinować

szkoda by było stracić domenę, ktoś ją podkupi i wrzuci jakiś badziewny template z reklamami...

jutro wracam do domu i w weekend spróbuję zająć się tematem płatności i przeniesienia strony na mój serwer (w tym samym hostingu), o ile nikt nie ma zastrzeżeń

More
12 years 10 months ago #117444 by olesio
Replied by olesio on topic Re: strona sensiblesoccer.pl
@Spankin: spoko, działaj. Ode mnie nie ma przeciwskazań. Ja uratowałem #sensible.pl to Ty możesz domenę. U mnie różnie z kasą, ale jeżeli dalej będzie możliwość klikania w banery to dalej mogę być tą jedną z dwoch osób, które niemal zawsze codziennie w nie nie klika :) Jestem dokładnie tego samego zdania, że nie ma co pozwalać na to by później pod adresem sensiblesoccer.pl wylądowała jakaś strona z pseudo wyszukiwarką, której celem jest w zasadzie tylko wyświetlanie jakiś badziewnych reklam i pozycjonowanie komuś ruchu osób wchodzących na przykład z google. Dogadajcie sie też z ruichim, czy ma On czas na to żeby ogarniać również od strony rozliczeń PIT coroczne wpływy z kliknięc w banery. Nie umniejszając ruichiemu, to może go z tym też odciążyć, chyba że nie ma potrzeby, bo nadal znajduje na to czas i siły, mimo iż wpływów niestety mało.

More
12 years 10 months ago #117538 by Ibenolos
Jak coś to mogę dorzucić parę złociszy..do zrzuty..Kwota nie przerażająca jest..

More
12 years 10 months ago #117540 by Spankin
spoko, strona już przejęta, na spokojnie będziemy tam ją upiększać i dodawać różne rzeczy, proszę o cierpliwość (zwłaszcza, że ostatnio i tak niewiele się na stronie działo)

More
12 years 9 months ago #118159 by Tomplus
Ja strona nie będzie działać, to przynajmniej zróbcie archiwalną wersję na FREE HOSTINGU, tak aby móc gdzieś się odnosić.

Ale ten sam problem jest z swos.pl tez nie ma kto płacić :p

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
12 years 8 months ago #118610 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: strona sensiblesoccer.pl
Witam po tylu latach :) chętnie dołączę się do pomocy przy stronie

More
11 years 10 months ago #123400 by Spankin
jak pewnie zauważyliście (a jak nie to zwracam Wam na to uwagę) sensiblesoccer.pl wykorzystuje teraz ten sam template co sensiblesoccer.de, a dokładniej na ss.pl jest tylko przekierowanie na dedykowaną polskiej społeczności SWOSa część ss.de; razem z ElMichajem pracuję nad tłumaczeniem i dodawaniem nowych funkcjonalności na polskiej wersji strony

More
11 years 10 months ago #123402 by Tomplus
Pomysł dobry :) Gratulacje!

Time to create page: 0.271 seconds