UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
16 years 11 months ago - 16 years 11 months ago #53145
by paczek
Replied by paczek on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
W sumie z jednej strony jeżeli to Puchar Polski to powinni grać Polacy, przynajmniej takie mam zdanie ;]
bo to śmiesznie będzie wyglądać jak w statach PP będzie pisało że wygrał Węgier... ale to przecież tylko gra
Więc można by go przygarnąć
bo to śmiesznie będzie wyglądać jak w statach PP będzie pisało że wygrał Węgier... ale to przecież tylko gra

Więc można by go przygarnąć
Please Log in or Create an account to join the conversation.
16 years 11 months ago #53146
by PEJCU
Replied by PEJCU on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Polak, Węgier dwa bratanki. Dać chłopakowi możliwość gry, nawet w polskiej lidze. W sytuacji, gdyby wygrał za mistrza Polski bądź zdobywcę pucharu można przyjąć najwyżej sklasyfikowanego Polaka.
16 years 11 months ago #53147
by dior
Replied by dior on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Nie mam może kosmopolitycznej natury, ale w tym przypadku nie widzę przeciwwskazań. Serdecznie zapraszamy!
16 years 11 months ago #53150
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
wiec postanowione...
16 years 11 months ago #53154
by olesio
Replied by olesio on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Skoro postanowione to ok, ja teraz dopiero zobaczylem ten temat i takze jestem za.
W sumie to zabawa, na klopoty jezykowe jest angielski a na ewentualne łącza gra p2p.
W sumie to zabawa, na klopoty jezykowe jest angielski a na ewentualne łącza gra p2p.
16 years 11 months ago #53156
by Root
Replied by Root on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Dzięki Ruichi !!!
16 years 11 months ago #53167
by EMPI
Replied by EMPI on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Jestem za!
ADF-Boy był kiedyś jedeyn graczem z importu i nawet w lidze wymiatał. Moim skromnym zdaniem, można by nawet Szeszeseka do ligi wpuścić, przecież kluby z San Marino grają we włoskiej lidze, Andora w hiszpańskiej, Liechtenstein w szwajcarskiej, nie wiem czy przez moment Czarnogórcy nie grali w serbskiej po ogłoszeniu niepodległości... Warto to przemyśleć...
ADF-Boy był kiedyś jedeyn graczem z importu i nawet w lidze wymiatał. Moim skromnym zdaniem, można by nawet Szeszeseka do ligi wpuścić, przecież kluby z San Marino grają we włoskiej lidze, Andora w hiszpańskiej, Liechtenstein w szwajcarskiej, nie wiem czy przez moment Czarnogórcy nie grali w serbskiej po ogłoszeniu niepodległości... Warto to przemyśleć...

16 years 11 months ago - 16 years 11 months ago #53177
by Root
Replied by Root on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Do EMPIego: No ja się pytam tylko o PP a i tak jestem zdziwiony że nie ma ani jednego ,,negatywu , bo gdy sondowałem na mircu tą kwestię to czułem zimny powiew na twarzy ze strony opów i wtedy nawet nie przyszło mi do głowy żeby pytać się o ligę hehe
Ale jak widać głosy kilku ważnych ludzi na początku spowodowały lawinę ,,pozytywów (oczywiście każdy wypowiadał się zgodnie ze swoim zdaniem ale wydaje mi się że niektórzy mają/mieli malutkie ,,ale które przy tej początkowej aprobacie gdzieś uleciało) i przeszło
Podoba mi się to że każdy z nas ma na coś wpływ i może coś zaproponować a inni mogą to swoimi głosami wprowadzić w życie lub odrzucić...mamy tu niezłą demokrację
Brawo Ruichi (jeszcze raz)!!!

16 years 11 months ago #53180
by Jason V79
Replied by Jason V79 on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Dość ciekawy pomysł muszę przyznać.
Ja jak zaczynałem swoją przygodę z grą online to miałem zagrać w pucharze wielkiej brytanii. Angole też nie robili problemów, przecież to w końcu zabawa. Z tym, że puchar się nie odbył bo organizator się nie pojawił i tyle sobie pograłem
Jeśli chodzi o Szeszeszka to czemu nie. Tak jak pisze Root oprócz ASL to praktycznie nic mu nie zostaje, jedynie ooo i czasami fr cupy może sobie pograć.
Z przyjęciem go do ligi to trudna sprawa. Musieliby się wypowiedzieć praktycznie wszyscy grający obecnie w Lidze polskiej i raczej to nie przejdzie bo już przerabialiśmy temat o flagach w profilu.
Decyzję z PP już podjeliśmy a jeśli chodzi i temat Ligi to temat do dyskusji.
Ja jak zaczynałem swoją przygodę z grą online to miałem zagrać w pucharze wielkiej brytanii. Angole też nie robili problemów, przecież to w końcu zabawa. Z tym, że puchar się nie odbył bo organizator się nie pojawił i tyle sobie pograłem

Jeśli chodzi o Szeszeszka to czemu nie. Tak jak pisze Root oprócz ASL to praktycznie nic mu nie zostaje, jedynie ooo i czasami fr cupy może sobie pograć.
Z przyjęciem go do ligi to trudna sprawa. Musieliby się wypowiedzieć praktycznie wszyscy grający obecnie w Lidze polskiej i raczej to nie przejdzie bo już przerabialiśmy temat o flagach w profilu.
Decyzję z PP już podjeliśmy a jeśli chodzi i temat Ligi to temat do dyskusji.
16 years 11 months ago #53181
by Miros_PL
Replied by Miros_PL on topic Re: UDZIAŁ WĘGRA W PUCHARZE POLSKI....
Ja jestem na NIE dla Szeszeszka, jezeli miałby to byc wyjątek tylko dla jednej osoby. Uważam ze wszyscy obojętnie z jakiego kraju mogą wziązc udział w PP czy jest to Węgier czy Rusek. Więc moze jakis wpisik poczynimy w regulaminie ze wszyscy mogą brac udział w PP obojętnie na narodowość. Czyli Open Puchar Polski od listopada!!!. A odnosnie ligi tez jetem za. Panowie postawmy się w jego sytuacji, a kto Węgrowi pomoże jak nie My Polacy.
Time to create page: 0.269 seconds