Re: PUCHAR PRZYSZŁYCH MISTRZÓW

More
16 years 11 months ago #53184 by Primo
oszustwo :D
The topic has been locked.
More
16 years 11 months ago #53190 by lobo
teraz juz lepiej :P

More
16 years 11 months ago #53248 by Primo
Ibenolos będę dziś ok 22:30.
More
16 years 11 months ago #53255 by Ibenolos
łoki ;)
More
16 years 11 months ago #53306 by Gomez13
bede dzis od ok 16.30 do ok 21 zeby rozegrac final ....szkoda ze nie zlapalismy sie na wczorajszym PP.pozdr.
More
16 years 11 months ago #53307 by Ibenolos
Witam
Jest mały problem z rozegraniem meczu o 3 miejsce.Prima dziś nie ma, a dotychczasowe próby rozegrania meczy spełzły na niczym.Problem z łaczem i za niski FPS :(. Mam nadzieję, że szacowne grono prowadzące PPM zezwoli na podjęcie próby rozegrania w meczy w najbliższą sobotę :)
Umówiliśmy się z Promo na ew. sobotę (ja mam zdecydowanie lepsze łącze w weekendy..nie wiedzieć czemu..).
Licząc na pozytywne rozpatrzenie prośby ..pozdrawiam :)

Ibenolos
More
16 years 11 months ago #53327 by Gomez13
poprosze o zmiane terminu finalu....ja moge czekac tylko jeszcze pol godziny,a czekam tak jak zapowiadalem.Potem musze wyjechac i bede jutro po poludniu.Empi natomiast podobno bedzie dopiero po 23, wiec w trosce o sportowe roztrzygniecie finalu proponuje rozwazenie przesuniecia meczu o puchar ppm na termin mozliwy do realizacji przez obie strony.pozdr.
More
16 years 11 months ago #53328 by ruichi
mysle ze cala 4 trzeba przykładnie ukarać za nieumiejętności organizatorskie:P zakuć w dyby i zaopatrzyć resztę graczy w zgniłe pomidory:P :)
More
16 years 11 months ago #53340 by EMPI
Hmm...

Ja chciałbym poruszyć tylko jedną kwestię - ku przestrodze. Jak ktoś może grać, niech gra od razu. Gomez13, prawda jest taka, że spotkaliśmy się na kanale dokładnie 29.10.2008r. o przyzwoitej godzinie. Mówiłem Ci - grajmy PPM. Odmówiłeś. Nie dlatego, że nie miałeś czasu - odmówiłeś z innego powodu.

To już nie są rozgrywki grupowe, tylko finał. Albo traktujemy coś poważnie, albo nie.
Teraz SUPERPUCHAR POLSKI poczeka, aż w niedzielę lub poniedziałek PPM zostanie rozegrany... ::)

Niniejszym oświadczam, że w sobotę do spotkania nie dojdzie, bo mnie nie ma w domu (jestem poza miastem). Wrócę w niedzielę późno - ale to się wyjaśni jutro. Wyjazd mam w sobotę rano i nie ma szans żebym specjalnie targał do domu kilkadziesiąt kilometrów, żeby grać coś co powinno być już dawno zagrane...

Ehhh... Jakby to Halama powidział: ja ja ja ja ja wiedziałem, że tak bęęęęędzie... aha aha... :-\
More
16 years 11 months ago #53344 by EMPI
Czekałem do 1 w nocy... Idę spać... Dobranoc... :)
Time to create page: 0.259 seconds