Strony na wrocek 2010

More
15 years 10 months ago #76456 by ruichi
Strony na wrocek 2010 was created by ruichi
Zbliza sie Wrocek 2010 - Mistrzostwa Swiata. Pierwsze mistrzostwa poza Niemcami. I co? Hmm.. no nic.. fajnie ze mamy... Co mozna zrobic wiecej, poza perfekcyjnym przygotowaniem, ktore przypada Foce i wiem, ze podola. I co ma do tego online? Otoz...

Na ostatnim Wrocku zebralismy wszystkie dokumenty potrzebne do zalozenia stowarzyszenia. Chodzilem, marudzilem (ciezko bylo:P), ale sie udalo. Teraz w gescie Foki i Lemana lezy kiedy pojda i zarejestruja co i gdzie trzeba. Wladze zostaly wybrane wczesniej, formalnie czy nieformanie - niewazne. Wazne ze zostaly. Foka - prezio, Leman vice, ja - vice ds. online, dior i Pablo bodajze jako skarbnik i sekretarz. Rejestracja koszuje 500 zl - kwestia do obgadania na juz w sumie. I tak.. jesli papiery zostalyby zlozone jeszcze w tym miechu to stowarzyszenie zaczeloby dzialac pewnie od stycznia, a co za tym idzie...

Panowie - MS to nie byle co. Sprawa wyglada tak: wykupujemy domene np. MSsensiblewroclaw2010.pl (czy cos takiego innego wiadomo), robimy stronke fajna - zdjecia z archiwum, teksty, filmy, ogolem o sensible, wrocek itp itd.. slowem full wypas. Do tego zegar odliczajacy czas do rozpoczecia. Strona w PL i ANG. Potem mieszamy z reklama na forum, pare tekstow na wykop, moze do jakis serwisow nt gier itp az pochwyca temat i sprawa przejdzie do wiekszych serwisow. (oczywiscie to wariant optymistyczny). Niemniej... majac stowarzyszenie (czyli podstawe prawna) plus TO COS, czyli MS, mozna naprawde zrobic sporo szumu wokol sensible. Tylko to trzeba dzialac JUZ!
The topic has been locked.
More
15 years 10 months ago - 15 years 10 months ago #76457 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Strony na wrocek 2010
Wrzucilem dzis na 3 dni reklame swosa na gamecorner.pl/gamecorner/0,0.html ot - taki baner za pare euro. Juz wiem co i jak dziala i gdzie mozna szukac w przyszlosci tanszych miejsc na reklame swosa - doslownie 5 zl dziennie przy kilku(nastu) tysiacach odslon miesiecznie. Niemniej:

Mam nadzieje, ze Foka z Lemanem zakoncza pozytywnie starania o rejestracje SSSP i od 1 stycznia bedziemy mogli ruszyc z machina marketingowa.
Kase jak mowilem, dam.. 500 zl - bo potrzeba na JUZ - jesli ktos potem bedzie chcial cos mi przelac to ok - jesli nie - to tez ok.

Dlatego chcialbym przedstawic moja wizje strony poswieconej wroclawowi 2010:
- 2 lub 3 jezyki (angielski i polski - moze byc tez niemiecki jesli ktos sie podejmie tlumaczenia)
- zegar na srodku odliczajacy dni / godziny do rozpoczecia imprezy
- menu z:
- archiwum poprzednich MS (zdjecia / filmy)
- sylwetki graczy (zdjecia / filmy)
- opis wroclawia
- opis samej imprezy co i jak i gdzie
- link do ss.pl i ss.de

Tyle.. strona w miare prosta, chociaz chcialbym zeby oprawa graficzna byla naprawde profesjonalna.

Czekam na jakies zgloszenia plus pomysly na adres strony (np. MSswoswrocek2010.pl)

More
15 years 10 months ago #76543 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Strony na wrocek 2010
zniknie.. bo te 3 dni kosztowaly mnie 12 euro z wlasnej kieszeni - aczkolwiek sa inne strony, serwisy, gdzie jest taniej... np takie forum studenckie gdzie za dzien placi sie 5 zl.. takze wszystko jest do obgadania - po prostu testowalem skutecznosc reklamy :D
More
15 years 9 months ago #77207 by chesmar
Replied by chesmar on topic Re: Strony na wrocek 2010
odnosnie stronki moim pomyslem jest aby wszelkie informacje z turnieju automatycznie byly na stronie, czyli np. losowanie online, jakies aktualne wyniki, kto obecnie bryluje w chlej off :D. podobnie jak np. na stronie uefa.com, co wy na to?
Time to create page: 0.676 seconds