bosanska liga?

More
3 days 5 hours ago #147275 by poggia988
bosanska liga? was created by poggia988
pozdrav raja nadam se da jos neko igra ovu igru?
bas mi je cudno da imaju neke bas bas slabije lige a da nema Bosanske llige?
ima li neko moode ili da li uopste postoji da se ubaci umjesto neke drzave ili cak da se doda na igru jer bilo bi nama iz BiH mnogo zanimljivije igrati
nadam se da ce neko vidjeti ovu poruku u 2026-toj.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 day 18 hours ago #147279 by Mladen
Replied by Mladen on topic bosanska liga?
Pozdrav. Ima nas 5-6 iz regiona (Srbija i Hrvatska) koji igramo često i još par koji se pojavljuju povremeno. Do sada nisam primetio nekoga iz Bosne. Mada sam tek pre manje od godinu dana počeo da igram onlajn. Mislim da nema bosanske lige ni u novim DLC-ovima, pošto kontam da ostatku nije zanimljivo, jer nema mnogo igrača sa ovih prostora i uglavnom su prepravljane lige po postojećim originalnim.
Ukoliko igraš onlajn, imaš dosta takmičenja u kojima možeš da se oprobaš. Uglavnom Amiga, ali ima i par za PC verziju.

More
1 day 18 hours ago #147280 by poggia988
Replied by poggia988 on topic bosanska liga?
cudno mi da nema BH lige mislim realno gledano ima par losijih liga... poput San Marina, Estonija, Farska ostrva, Sjeverne Irske itd...
igrao sam prije SWOS na PC-u
sada trenutno imam na laptopu ovu verziju 2020 sa novim updateom mada volio bih bas kada bih uspio naci, ili ako bi napravili BH ligu.
prije sam igrao Swos 96/97 sa nekim patchom gdje je npr kada igram ligu(sezonu) pored imena bilo BoS pa me pozovu da vodim reprezentaciju BiH medjutim ni tada nije bilo BH lige.
trenutno na ovom updateu ima umjesto Ruske lige ima borac banjaluka... medjutim nije to to...
nadam se da ce napraviti neki moode .
u svakom slucaju hvala ti puno

More
1 day 17 hours ago #147281 by Mladen
Nema na čemu. Ako ti treba još nešto slobodno piši. Za onlajn igranje, dogovori se vrše na Discord-u. Mene tamo možeš naći pod istim ovim imenom.
Pozdrav

More
1 day 17 hours ago #147282 by poggia988
ok hvala ti puno, dok se josh malo ustelim :D dok jos koje cake skontam , igrao sam online par meceva,,,,vidim da dosta raja ima jace timove od mog pa dok se ufrštuljim.
hvala i lijep pozdrav

More
1 day 17 hours ago #147283 by Mladen
Pa većina igra za Brazil ili Italiju, eventualno Njuskasl, Barselonu i Real. Samo su možda prekucana imena, ali se u osnovi uglavnom vrte ti timovi.

Pozdrav

More
1 day 17 hours ago #147284 by poggia988
hvala ti
pokusao sam sa brazilom ne ide
italija inekako....
treba jos stele ispao sam iz ovoga,,,
igrao sam prije 10-15 godina bio bas dobar al ,,, izlapi :D

Time to create page: 0.156 seconds